JOGLOSEMARNEWS.COM Daerah Sragen

Lirik Lagu Loro Ati 2 yang Lagi Viral

Pemilik karawitan Endah Laras, Suprapta dan sang istri, Endah Margia Suksmawati saat menyumbangkan suara di acara hajatan warga. Foto/Wardoyo
Loro Ati 2

Kurang opo aku iki dadi wanito
Kurang opo aku iki nggone tresno
Ning nyatane sliramu nglarani ati
Ati tatu wis ra biso ditambani

Mripat iki wis ra biso tak kedepke
Yen to weruh sliramu jejer dewek’e
Andum tresno ngumbar nafsune asmoro
Lali aku yen nyanding wanito liyo

Wis miliho tresno aku opo dewek’e
Wis miliho dadi bojoku opo bojone
Bola bali mung nggawe gelane roso
Roso tresno sliramu ra biso njogo

Wis miliho tresno aku opo dewek’e
Wis miliho dadi bojoku opo bojone
Bola bali mung nggawe gelane roso
Roso tresno sliramu ra biso njogo

Sing tak suwun enggalo paringan eling
Eling marang kluargo tansah nyanding
Ayem tentrem pangajab rino wengi
Bola bali mbok ojo nglarani ati

Kurang opo aku iki dadi wanito
Kurang opo aku iki nggone tresno
Ning nyatane sliramu nglarani ati
Ati tatu wis ra biso ditambani

Mripat iki wis ra biso tak kedepke
Yen to weruh sliramu jejer dewek’e
Andum tresno ngumbar nafsune asmoro
Lali aku yen nyanding wanito liyo

Wis miliho tresno aku opo dewek’e
Wis miliho dadi bojoku opo bojone
Bola bali mung nggawe gelane roso
Roso tresno sliramu ra biso njogo

Wis miliho tresno aku opo dewek’e
Wis miliho dadi bojoku opo bojone
Bola bali mung nggawe gelane roso
Roso tresno sliramu ra biso njogo

Tak sesuwun enggalo paringan eling
Eling marang kluargo tansah nyanding
Ayem tentrem pangajab rino lan wengi
Bola bali mbok ojo nglarani ati. (***)

Baca Juga :  Kisah Pilu Balita Dibuang Sampai Kelaparan di Bawah Fly Over Sragen: Saya Diturunkan Ayah dari Mobil!
  • Pantau berita terbaru dari GOOGLE NEWS
  • Kontak Informasi Joglosemarnews.com:
  • Redaksi :redaksi@joglosemarnews.com
  • Kontak : joglosemarnews.com@gmail.com