loading...

JOGLOSEMARNEWS.COM – Lirik dan chord kunci gitar lagu Seko Opo Atimu yang dinyanyikan Sandios Pendhoza.

Intro : F G E Am
F G C
.
C Dm
Dalane cerito aku ro kowe
Am G
wis akeh tantangane..
C Dm
urip bareng karo kowe
Am G
mesti ono godane..
.
C Dm
Nanging kowe mesti sabar
Am G
dinggo aku atimu jembar..
C F
ora mundur nggonmu nandur
Am G
tresno ro aku ra tau luntur..
.
F G
Seko opo atimu kuwi
Em A
kuate ngungkuli wesi..
F G
seko opo atimu kuwi
E Am
ngadeg jejeg senadjan tak larani..
.
Reff :
F G
Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Em Am
tak pasrahke kabeh sak rogone
F G C C7
aku ihklas yen sliramu dadi jodoku..
.
F G
Mung sewu siji wong koyo kowe
E Am
ra bakal tak sia-siake
F G C
mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase..
.
Musik : F G E Am
F G C
Dm Em F G
.
F G
Seko opo atimu kuwi
E A
kuate ngungkuli wesi..
F G
seko opo atimu kuwi
E Am
ngadeg jejeg senadjan tak larani..
.
Reff :
F G
Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Em Am
tak pasrahke kabeh sak rogone
F G C C7
aku ihklas yen sliramu dadi jodoku..
.
F G
Mung sewu siji wong koyo kowe
E Am
ra bakal tak sia-siake
F G C
mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase..
.
F G
Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Em Am
tak pasrahke kabeh sak rogone
F G C C7
aku ihklas yen sliramu dadi jodoku..
.
F G E Am
Wutuh rosoku..iki nggo sliramu..
(Mung sewu siji wong koyo kowe)
(ra bakal tak sia-siake)
F G C
ra bakal ngelarani atimu..
(mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase)
F
mugo aku ro kowe..
G C
iso tekan.. sak lawase..

#tribunnews