JOGLOSEMARNEWS.COM Daerah Sragen

Lirik Lagu Gelo Campursari Sragenan

Suprapta dan sang istri, Endah Margia Suksmawati saat menyumbangkan suara di acara hajatan warga. Foto/Wardoyo
   

Lirik Lagu GELO

Ning ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene ora tresno
Mbokyo kondo sing prasojo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Biyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancen e ditinggalne
Gawe gelo ati sak lawase
(***)

Baca Juga :  Selamat TK Aisyiyah 6 Cengklik Kalijambe Sragen Sukses Juara Festival Drumband Se-Soloraya 2024
  • Pantau berita terbaru dari GOOGLE NEWS
  • Kontak Informasi Joglosemarnews.com:
  • Redaksi :redaksi@joglosemarnews.com
  • Kontak : joglosemarnews.com@gmail.com