JOGLOSEMARNEWS.COM Daerah Sragen

Lirik Lagu Sesideman Campursari Sragenan yang Lagi Hits

Grup seni karawitan Endah Laras pimpinan Suprapta asal Gembong Saradan Karangmalang saat tengah mentas. Foto/Wardoyo
   

SESIDEMAN

Luwih becik patenono
Timbang perpisahan
Mring dyah kang sulistya
Tak rewangi samudono
Marang kulowargo
Garwo lan peputro

Liwat kincanging alismu
Kuwowo hanglandang rasaning atiku
Nadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah gunung
Nadyan bocah gunung
Kadugo hanyrimpung
Jiwo ragaku kok kurung
Kehormatan mangrung
Rubuh ngantyo pinjung

Urip ono kutho gede
Kowe tak tukokke omah sak isine
Kowe obo opo wae
Nadyan sesideman
Mesti tak wujudke
(***)

Baca Juga :  Proyek Pembangunan Makam Larasati Sukowati di Sukodono Janggal, Anggota DPRD Sragen Sidak: Anggaran Besar Tapi Tak Terawat !
  • Pantau berita terbaru dari GOOGLE NEWS
  • Kontak Informasi Joglosemarnews.com:
  • Redaksi :redaksi@joglosemarnews.com
  • Kontak : joglosemarnews.com@gmail.com