JOGLOSEMARNEWS.COM Panggung Musik

Ini Lirik dan Chord Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo Versi Cendol Dawet Karya Didi Kempot

Didi Kempot. Tribunjateng.com
surakarta.ut.ac.id
surakarta.ut.ac.id
surakarta.ut.ac.id
Didi Kempot. Tribunjateng.com
JOGLOSEMARNEWS.COM – Lirik  dan Chord gitar lagu pamer Bojo versi Cendol Dawet Didi Kempot.

Berikut chord C paling mudah dari lagu ‘Pamer Bojo’:

C F C Am Em F G Em Am,F G C
C F C
Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

F G Em Am
Tansah kelingan kepengen nyawang

F Dm G
sedelo wae uwis emoh tenan

Intro:Dm G
C F C
Cidro janji tegane kowe ngapusi

Am Em
Nganti seprene suwene aku ngenteni

F G Em Am
nangis batinku nggrantes uripku

F G C
teles kebes netes eluh neng dadaku

Baca Juga :  Maestro Lagu Anak Papa T Bob Meninggal, Para Mantan Artis Cilik Ucapkan Belasungkawa

Musik;Am Em F Am ,Am Em F G C

reff:
C Em
Dudu klambi anyar

. F
sing neng njero lemariku

Dm G
Nanging bojo anyar sing mbo pamerke neng aku

Intro:F G C

C Em
Dudu wangi mawar

F
Sing tak sawang neng mripatku

Dm G
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

F G
Neng opo seneng aku

Em Am
Yen mung gawe laraku

F G C
Pamer bojo anyar neng arepku

C . F C
Cidro janji tegane kowe ngapusi

Am Em
Nganti seprene suwene aku ngenteni

F G Em Am
Nangis batinku nggrantes uripku

Baca Juga :  Maestro Lagu Anak Papa T Bob Meninggal, Para Mantan Artis Cilik Ucapkan Belasungkawa

F G . C
Teles kebes netes eluh neng dadaku

intro:Am Em F Am ,Am Em F G C

reff:
C Em
Dudu klambi anyar

. F
sing neng njero lemariku

Dm G
Nanging bojo anyar sing mbo pamerke neng aku

Intro:F G C

C Em
Dudu wangi mawar

F
Sing tak sawang neng mripatku

Dm G
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

outro : C

Artikel ini telah tayang di Tribunjateng.com dengan judul Chord Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo Versi Cendol Dawet karya Didi Kempot,Artikel Asli