loading...

JOGLOSEMARNEWS.COM – Ini lirik dan chord kunci gitar lagu Tulung yang dinyanyiakn Arda Tatu. Lagu ini merupakan ciptaan Didi Kempot.

Pada bagian reff, lagu ini begitu mudah diingat dengan lirik tulung tulungono awakku tulungono uripku tulungono atiku..

Tulung

Intro : C Em F G

Am G F G
C
mbulan-mbulan gedhe
Dm
sing ono langit biru
G C
tulung padangono uripku
Dm
lintang-lintang luku
Em
sawangen awakku
F Dm Bb G
wengi iki ora biso turu..
C
angin sumilakno
Dm
gek enggal singkirno
G C
loro sing ono awakku iki
Dm
wes meh pirang mongso
Em
nggonku nandang loro
F Dm G
loro.. ku sing ono netro..
.
Reff :
C Em Am
tulung.. tulungono awakku
G F Dm G
tulungono uripku.. tulungono atiku..
C Em Am
angin lintang mbulan rungokno
G F Dm G
rungokno suaraku.. rungokno tangisku..
C
tulung..

Musik : D# A# G#
D# A# G# G
.
C
angin sumilakno
Dm
gek enggal singkirno
G C
loro sing ono awakku iki
Dm
wes meh pirang mongso
Em
nggonku nandang loro
F Dm G
loro.. ku sing ono netro..

Back to Reff :

C
angin sumilakno
Dm
gek enggal singkirno
G C
loro sing ono awakku iki
Dm
wes meh pirang mongso
Em
nggonku nandang loro
F Dm G
loro.. ku sing ono netro..
.
Back to Reff :
.
C Em Am
tulung.. tulungono awakku
G F Dm G
tulungono uripku.. tulungono atiku..
C Em Am
angin lintang mbulan rungokno
G F Dm G
rungokno suaraku.. rungokno tangisku..
(C)
tulung..
.
Outro : C Em Am G F G C
C

www.tribunnews.com