JOGLOSEMARNEWS.COM Panggung Musik

Ini Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Ninggal Tatu dari Dory Harsa

YouTube/Dory Harsa Music

JOGLOSEMRNEWS.COM – Ini chord kunci gitar dan lirik lagu Ninggal Tatu dari Dory Harsa.
Berikut chord gitar dan lirik lagu Ninggal Tatu dari Dory Harsa:

capo: 4th fret

[intro]

C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G

[verse (1)]

C G
Neng ngopo ra crito
Am Em
Yen kowe wes ra tresno
F C
Neng kowe malah lungo
Dm G
Ninggal tatu neng dodo

Am Em
Rasane ati iki
F C
Koyo keno mowo
Am Em
Barang wes ngerti
F G
Neng mburiku kowe ngeliyo

[verse (2)]

C G
Janjine ngancani
Am Em
Nganti tekane pati
F C
Neng nyatane janjimu
Dm G
Kuwi mung kari janji

Baca Juga :  Rilis Single Perdana, Saka Unjuk Gigi Dengan "Gelang Putih"

Am Em
Panase geni
F C
Ra koyo panase ati
Am Em
Sak uwise ngerti
F G
Kowe neng aku ngapusi

[chorus]

C G
Kowe tak sayang sayang
Am Em
Saiki malah ngilang
F C
Tresnamu karo aku
Dm G
Kuwi mung kiasan
C G
Kowe tak gadang gadang
Am Em
Tegane gawe lirang
F C
Anggonku labuh kowe
Dm G
Opo iseh kurang

[instrumental]

C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G

[verse (3)]

C G
Janjine ngancani
Am Em
Nganti tekane pati
F C
Neng nyatane janjimu
Dm G
Kuwi mung kari janji

Baca Juga :  Lirik dan Chord Kunci Gitar Leda Lede Nella Kharisma

Am Em
Panase geni
F C
Ra koyo panase ati
Am Em
Sak uwise ngerti
F G
Kowe neng aku ngapusi

[chorus]

C G
Kowe tak sayang sayang
Am Em
Saiki malah ngilang
F C
Tresnamu karo aku
Dm G
Kuwi mung kiasan
C G
Kowe tak gadang gadang
Am Em
Tegane gawe lirang
F C
Anggonku labuh kowe
Dm G
Opo iseh kurang

C G
Kowe tak sayang sayang
Am Em
Saiki malah ngilang
F C
Tresnamu karo aku
Dm G
Kuwi mung kiasan
C G
Kowe tak gadang gadang
Am Em
Tegane gawe lirang
F C
Anggonku labuh kowe

www.tribunnews.com