JOGLOSEMARNEWS.COM Panggung Musik

Lirik dan Chord Kunci Gitar Lagu Balik Kanan Wae – Happy Asmara

Happy Asmara. Youtube DSA RECORD

JOGLOSEMARNEWS.COM — Berikut ini lirik dan chord kunci gitar lagu Balik Kanan Wae yang dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Lagu Balik Kanan Wae adalah tentang mencintai orang yang telah memiliki kekasih dan harus merelakan orang itu bahagia meski tidak bersamanya.

Chord gitar dan lirik lagu Balik Kanan Wae – Happy Asmara:

Baca Juga :  Lirik dan Chord Gitar Lagu 'Lemah Teles' Versi Happy Asmara: Jujur.. Ati iki Loro Durung Iso.. Nompo Kenyataan

[verse]

Advertisement

C G
Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Am F G
ati iki langsung iso tresno rasane
C G
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Am F G
naliko nyawang esem lan guyumu

[pre chorus]

F G
Sampai tiba waktu yang ku nanti
C G Am
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
F G C
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Baca Juga :  Lirik dan Chord Gitar Lagu “Panah Asmara” - Afgan, Viral di TikTok: Sudah Katakan Cinta, Sudah Kubilang Sayang

[chorus]

F G
Aku tresno karo kowe
C Am
Nanging aku biso opo
Dm G C
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
F G
Aku kudu iso nerimo
C Am
Snadyan ati loro rasane
Dm G C
Mungkin kabeh iki wes dalane

[interlude]

C G Am G
F F G G
C G Am G
F F G G

Halaman selanjutnya

Halaman :  1 2 Tampilkan semua