JOGLOSEMARNEWS.COM Panggung Musik

Lirik dan Chord Kunci Gitar Leda Lede Nella Kharisma

Nella Kharisma. Instgaram @nellakharisma via Suryamalang
madu borneo
madu borneo
madu borneo

JOGLOSEMARNEWS.COM — Lirik dan Chord kunci gitar Leda Lede dari Nella Kharisma.

Berikut chord kunci gitar Leda Lede Nella Kharisma yang sangat mudah dimainkan:

(Intro) C G Am Em

F C Dm G

C G Am

Biyen kowe ngomong wes ra sudi

Dm G

Saiki kowe nuntut aku bali

Em A Dm
Opo kowe pantes tak langgati

G C

Aku iseh wedi mbok larani

C G Am

Atiku iki wes kadung loro

Dm G

Wes dadi kebacut ilang roso

Em A

Tresnoku wes sudo

Dm

Ra koyo dek jaman semono

G C

Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)

C G Am

Leda lede lungo teko sak penake..

Dm G C

Sepurane atiku wes du nggo kowe..

Baca Juga :  Dituduh Plagiat, Video Klip Lagu Terbaru Via Vallen 'Kasih Dengarkanlah Aku' yang Baru Rilis Banjir Hujatan. Diadukan Netizen ke Agensi Korea Selatan

C Bm Am Dm

Aku biyen mbok siakke

G C

Saiki manut dalane aku kowe du jodone

C G

Ora tak getuni ora tak tangisi

Am Em

Lungamu neng endi aku ora nggoleki

F C

Wes kadung kelaran ati ora karuan

Dm G

Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

C G

Wes lalekke wae aku ora nggondeli

Am Em

Atiku mung siji rakuat yen mbaleni

F C

Salahmu dewe mbiyen kowe wes nglarani

Dm G

Ati leda lede saiki koe pengen aku bali

(Chorus)

C G Am

Leda lede lungo teko sak penake..

Dm G C

Sepurane atiku wes du nggo kowe..

C Bm Am Dm

Aku biyen mbok siakke

Baca Juga :  Chord dan Lirik Lagu 'Kasih Dengarkanlah Aku' - Via Vallen feat Dyrga Dadali, Video Klipnya Viral karena Dituding Plagiat

G C

Saiki manut dalane aku kowe du jodone

(Interlude) C G Am

Dm G C

Am Dm G C

C G Am

Atiku iki wes kadung loro

Dm G

Wes dadi kebacut ilang roso

Em A

Tresnoku wes sudo

Dm

Ra koyo dek jaman semono

G C

Atiku wes kanggo uwong liyo

(Chorus)

C G Am

Leda lede lungo teko sak penake..

Dm G C

Sepurane atiku wes du nggo kowe..

C Bm Am Dm

Aku biyen mbok siakke

G C

Saiki manut dalane aku kowe du jodone

C G Am

Leda lede lungo teko sak penake..

Dm G C

Sepurane atiku wes du nggo kowe..

C Bm Am Dm

Aku biyen mbok siakke

G C

Saiki manut dalane aku kowe du jodone.

www.tribunnews.com