JOGLOSEMARNEWS.COM Panggung Musik

Ini Lirik dan Chord Kunci Gitar Kagem Ibu Dinyanyikan Arda Ciptaan Didi Kempot

Kagem Ibu. Youtube/Didi Kempot Official Channel
loading...

JOGLOSEMARNEWS.COM — Ini lirik dan kunci chord kunci gitar Kagem Ibu yang dibwakan oleh Arda dan diciptakan Didi Kempot.

Lirik dan Chord kunci gitar dan lirik Kagem Ibu Arda & Didi Kempot:

Intro: C G/B Am Em F C G ~

Am Em F Em Dm G C G ~

C G/B Am

Ibu wis kepenak panggonmu

Em F

Pancen wis pastine

C Dm G

Tak ikhlaske nggonmu ninggal aku

C G/B Am

Ibu ora kendat nggonaku

Em F

Aku ra lali waktu

C Dm G

Terus yen isih ono nyawaku

Dm G C -G/B Am

Tak eling tresno lan ngendikamu

F G C G

Sing nggawe tentrem batinku

*)

C G/B Am

Ibu beninge koyo wudhu

Em F

Sing nentremke atiku

Baca Juga :  Orkes Kapsol Rilis Single Baru “Batas Kota Ninggal Tatu”

C Dm G

Sak ben eling kabeh ngendikamu

C Dm G

Ibu ora lali nyuwunku

Em F

Impenono aku

C Dm G

senajan sedelok j’roning kangenku

#)

Dm G C -G/B Am

Oh ibu, wis kepenak panggonmu

F G C

Sedoyo mung nenggo waktu

Song : Dm G C Am F G C

Reff:

G

Ning angan-anganku

C

Tak gegem welingmu

F G

Tak ugemi nganti seprene

C

Ora lali

G E

Saben wayah bengi

Am

Soyo ceto ngendikmu

F G

Ngelingake pungkasan

C G

Ketemu ibu

*)

C G/B Am

Ibu ~ beninge koyo wudhu

Em F

Sing nentremke atiku

C Dm G

Sak ben eling kabeh ngendikamu

C Dm G

Ibu ~ ora lali nyuwunku

Em F

Impenono aku

C Dm G

senajan sedelok j’roning kangenku

#)

Dm G C -G/B Am

Oh ibu, wis kepenak panggonmu

Baca Juga :  Ini Lirik dan Chord Kunci Gitar Lagu Tulung Arda Tatu, Tulungono Awakku Tulungono Uripku Tulungono Atiku

F G C

Sedoyo mung nenggo waktu

Song : Dm G C Am F G C

Reff:

G

Ning angan-anganku

C

Tak gegem welingmu

F G

Tak ugemi nganti seprene

C

Ora lali

G E

Saben wayah bengi

Am

Soyo ceto ngendikmu

F G

Ngelingake pungkasan

C Am

Ketemu ibu

F G

Ngelingake pungkasan

C C

Ketemu ibu.

www.tribunnews.com