JOGLOSEMARNEWS.COM Panggung Musik

Lirik Lagu dan Chord Kunci Gitar Wes Ra Kurang-kurang dari Sleman Receh

Instagram/slemanrecehofficial

JOGLOSEMARNEWS.COM – Lirik lagu dan chord kunci gitar Wes ra Kurang-kurang dari Sleman Receh.

Berikut chord kunci gitar Wes ra Kurang-kurang Sleman Receh yang sangat mudah dimainkan

(Intro) C Am F G
.
C -G/B
tak terfikir ning aku
Am
bakal gawe loro ati
F G
nglarani kowe sing.. tak tresnani
C G
ora bakal ilang
.
C Am
saiki mung kari.. cerito
F
loro sing ning ati
G C
ora bakal.. iso mari
.
F C
rasane ati iki
F G
remuk nganti kepati-pati
.
(Chorus)
C G/B
wis ra kurang-kurang
Am
nggonku ngerteni kowe
F
saben wayah.. wayah
G C G
mung aku sing ngancani pas loro ati
.
C G/B
wis ra kurang-kurang
Am
nggonku merjuangke
F
esuk awan.. wengi
G
mung kanggo kowe
C G
sing tak tresnani
.
C G/B
ngapuranen aku
Am
wis nggawe loro atimu
F
aku ora.. iso
G C G
njogo atiku.. kanggo sliramu
.
C G/B
getun sak jroning batinku
Am
wis nggawe loro atimu
F
opo kowe.. isih
G C G
iso nompo.. tresnaku iki
.
(Int.) Am F G C G/B Am F G..
ho.. aaaa..
.
F C
rasane ati iki
F G
remuk nganti kepati-pati
.
(Chorus)
C G/B
wis ra kurang-kurang
Am
nggonku ngerteni kowe
F
saben wayah.. wayah
G C G
mung aku sing ngancani pas loro ati
.
C G/B
wis ra kurang-kurang
Am
nggonku merjuangke
F
esuk awan.. wengi
G
mung kanggo kowe
C G
sing tak tresnani
.
C G/B
ngapuranen aku
Am
wis nggawe loro atimu
F
aku ora.. iso
G C G
njogo atiku.. kanggo sliramu
.
C G/B
getun sak jroning batinku
Am
wis nggawe loro atimu
F
opo kowe isih iso
G C G
nompo tresnaku.. kanggo sliramu
.
Am F
tegane atimu.. gawe loro ati
G C
tanpo biso ketulunga

Baca Juga :  Lirik dan Chord Kunci Gitar Leda Lede Nella Kharisma

F G Em Am
iki.. salah lan luputku
F G C
ngapuranen aku wis gawe loro atimu
.
(Outro) F G C

www.tribunnews.com