JOGLOSEMARNEWS.COM Panggung Musik

Ini Lirik dan Chord Kunci Gitar Lagu Ambyar Versi Nella Kharisma, Cocok Untuk yang Sedang Patah Hati

lirik lagu Ambyar. YouTube/Milady Record Official
loading...
Loading...

JOGLOSEMARNEWS.COM – Lagu Ambyar pertama kali dipopulerkan oleh Didi Kempot. Baru-baru ini lagu tersebut kembali trending setelah dicover Nella Kharisma.

Lagu Ambyar ini cocok bagi mereka yang sedang patah hati. Lirik lagu karya Didi Kempot ini selalu bisa menyayat hati para pendengarnya. Tak heran jika Nella Kharisma kepincut menyanyikan ulang lagu ini.

Ini Lirik lagu Ambyar lengkap dengan dengan chord gitar versi mudahnya.

Intro : C F C F
C F -Em Dm G C G
C F -Em Dm G Bb G

C
Wes kebacut ambyar

F
Remuk sing ning ati

G
Opo ngene iki

C
Sing jenenge korban janji

Dm Em
.. Wes ambyar, aku kudu kepiye..

F D G Am-Bm-G
Metu ngendi supoyo ketemu kowe..

.
C
Wes kebacut ambyar

F
Tresnaku kesasar

Baca Juga :  Ini Lirik Lagu dan Chord Kunci Gitar Bisone Mung Nyawang Nella Kharisma

G
Seneng karo kowe

C
Salah nggonku milih pacar

Dm Em
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..

F D
Kowe lungo ninggalke aku..

G Am-Bm
Ning kene..

.
Reff :
-G C -G/B
Wes kebacut ambyar

Am
Ambyar koyo ngene

F
Manise janjimu

G
Jebule mung ono lambe..

.
Int. Dm G
.
C -G/B
Wes kebacut ambyar (ambyar)

Am
Ambyar koyo ngene

F
Ning opo kowe tego

G
Nyekso aku koyo ngene..

Dm
Sopo sing ra gelo

G
Yen di gawe kuciwo..

C
Ambyar..
.
Musik : Dm..Em..F D G
.
C
Wes kebacut ambyar

F
Tresnaku kesasar

G
Seneng karo kowe

C
Salah nggonku milih pacar

Dm Em
.. Wes ambyar, loro sing tak rasakke..

F D
Kowe lungo ninggalke aku..

G Am -Bm
Ning kene..

.
Reff :
-G C -G/B
Wes kebacut ambyar

Baca Juga :  Ini Lirik dan Chord Kunci Gitar Lagu Biar Waktu Hapus Sedihku, Hanin Dhiya Versi Mudah

Am
Ambyar koyo ngene

F
Manise janjimu

G
Jebule mung ono lambe..

.
Int. Dm G
.
C -G/B
Wes kebacut ambyar (ambyar)

Am
Ambyar koyo ngene

F
Ning opo kowe tego

G
Nyekso aku koyo ngene..

Dm
Sopo sing ra gelo

G
Yen di gawe kuciwo..

F G# C
Ambyar..

www.tribunnews.com

Loading...